Hva skjer a'??

Mulighet for to kull i oktober!!!!

Da er det blitt oppdatert litt her inne - både Cirkeline og Sunshine har fått egne sider, og det er lagt inn info om planer

Øverst er bilde av CH(N)Glassrosen's Ulrik Beetle, RAG a, og han ser ut til å bli pappa i helgen den 20.-21. oktober!! Han og Sunshine hadde et døgn fylt med romantikk og hete følelser, og hun er definitivt gravid

Bildet her er av IC S*Simbatau Prince, RAG a 03 (true bicolour) - og en STOR takk til Ann Berg for at jeg får låne ham! Han skal etter planen bli far til et kull med Cirkeline, og jeg tror at de to kompletterer hverandre veldig bra!
De har begge gode kropper, flotte ører og øreplassering, og uttrykk som jeg liker veldig godt, han har et fantastisk hode, og hun har en vidUNDERLIG pelskvalitet.

Det er så viktig at vi hjelper hverandre i oppdrettene, og ikke sperrer for bruk av hankatter som har gode egenskaper til avl. Veldig mange selger katter med masse restriksjoner, og det burde ikke være nødvendig. Selger man en katt til avl, så må man kunne stole på at den man selger til er et fornuftig menneske som ikke låner ut katten til kreti og pleti. Ingen er tjent med at en hankatt brukes så mye at han etter noen år dukker opp i hver eneste stamtavle. Men ingen er heller tjent med at det stenges for bruk av flotte hankatter, spesielt med tanke på at det ikke er alle som har mulighet for å ha en fertil hankatt gående.
Og all honnør til de som klarer det!!!!