Velkommen til min hjemmeside!
Velkommen til hjemmesiden vår
Jeg heter Lise Cathrine Andersen, 1965-modell (akkurat som de flotteste Ford Mustangene), og jeg bor i Tistedal i Halden, Østfold.
Sammen med meg bor også mannen min Peter, en båtflyktning fra Danmark - han kom med Stena Line - og sønnen vår Nicklas. Eller, egentlig ikke, for nå har han flyttet ut... Nicklas, altså, ikke Peter 😉
Jeg har hatt katt siden jeg var 4 år gammel, da fikk vi ei lita knøtt fra en gård på Norefjell, og hun ble døpt Mikkeline. Jeg tror mitt første ord her i livet var "KATT", og et av mine tidligste minner er at jeg løper ut i snøen hos noen venner av foreldrene mine fordi katten deres gikk ut. Og jeg ville kose mer......
Nå er vi så heldige å få bo sammen med 3 kastrerte hankatter av rasene Maine Coon og huskatt og våre fem små Ragdoll-jenter. En jente til er i oppdrettet, hun bor som husets dronning hos min venninne Elisabeth bare 15 minutters gåtur herfra.
Vi bor i et hus hvor vi heldigvis har mulighet til å slippe noen av dem ut, og å ha de som absolutt ikke skal ut i en kattegård. Vi har nå laget en kattegård på ca. 4-500 m2 hvor terrassen vår er inkludert, så når vi er ute og griller og koser oss kan vi være sammen med kattene.
Her er huset vårt en vinter, med Peter og Alfa, vår nå dessverre avdøde hund, sittende på trappen til verandaen

Huset ligger like ved Femsjøen, og det er herlig å kunne følge årstidenes gang. Ikke minst kan jeg være heldig å få tatt noen gode bilder i ny og ne.
Her er utsikten fra verandaen på bildet over :-) Tatt i den beinkalde januar måned 2010......